DE EN
Bemutatkozás

Bemutatkozás

2020-ban egy mítosz született újjá az AVAR Hotel ****superior képében, ahol a múlt és jelen találkozásában megannyi emlék tör elő, ami a mai kor igényeire formálva új élményekkel csábít, melyet egyszer mindenkinek át kell élnie!

A több mint 40 éves múltra visszatekintő szálloda a Mátra hegység déli oldalán, Budapesttől mindössze 85 kilométerre Gyöngyös-Mátrafüred festői településén terül el, ami minden évszakban megannyi lehetőséget kínál kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Vendégeink 98 szoba, 5 különböző szobatípusából választhatnak, éttermünk svédasztaláról falatozva kulináris élményeket élhetnek át, testi-lelki felfrissülést kínálunk a több mint 1000 négyzetméteren, két szinten elterülő wellness-és spa oázisunkban, Borbárunkban esténként végig kóstolhatják a helyi prémium borválogatásunkat, aktív kikapcsolódásra vágyóknak pedig kétpályás bowling pálya, valamint fitness termünk áll rendelkezésre. A legkisebbeket játszószoba, gyermekmedence, valamint kültéri játszótér, tematikus hétvégéken gyermekanimáció várja.

A konferenciaturizmus résztvevőinek két nagy plenáris terem áll rendelkezésre szállodánkban, egyenként 260 m2, melyek három, illetve két részre szekcionálhatók. A Mátra hangulatát idézik a konferenciatermek elnevezései: bükkös, tölgyes és a juhar terem. Ezeken felül kialakításra került egy 21 fős exkluzív bőrfoteles előadóterem, valamint az 5. emeleten egy VIP tárgyaló is. Külön fejezetet érdemel az a dizájn, amely letisztult formájával, színeivel tökéletesen összhangba hozza az épített és a természeti környezetet. A tapéták, szőnyegek mind egyedi tervezésűek, tökéletesen harmonizálnak a 4 évszakos Mátra színvilágával, formáival. Felfedezhetjük a Mátra növényvilágát a falakon, szőnyeg motívumon, de a legeredetibb a szobaszám élő mohaágyban elhelyezve.

Bízunk benne, hogy honlapunk felkelti érdeklődését szállodánk iránt, és mihamarabb személyesen is alkalmunk nyílik bemutatni mennyi lehetőséget nyújtunk aktív kikapcsolódásához, családi nyaralásához vagy rendezvénye lebonyolításához.