DE EN
Masszázsvilág

Masszázsvilág

Mi minden területen a harmóniára törekszünk. Igyekszünk a test, lélek és szellem összhangját megteremteni, hogy úgy távozhasson szállodánkból, mintha kicserélték volna. Hagyja, hogy masszőreink elkényeztessék hagyományos és egzotikus masszázsainkkal!

Bejelentkezésre, előzetes időpont egyeztetésre Wellness Recepciónkon van lehetőség.

  • Telefon: 06 37 333 300 / 617-es mellék
  • E-mail: foglalas@avarhotel.hu

Megkérjük kedves Vendégeinket, hogy a kezelések előtt 5 perccel szíveskedjenek megjelenni a Wellness Recepción!

MASSZÁZSKÍNÁLATUNK

BEAUTY DELUXE ARCMASSZÁZS
A stresszoldó, relaxáló és vitalizáló masszázs a kollagén segítségével feszesebbé, élettel telivé, rugalmasabbá varázsolja az arcot. A masszázs hosszabb távú alkalmazásával jótékonyan hatunk a ráncokra, az arc izmaira, a fejgörcsökre, migrénre és mindezek mellett nyugodt alvást biztosít.
25‘ - 9.990.-


ERDEI SÉTA TALP ÉS LÁBMASSZÁZS
Az elnehezedett végtagok felfrissülnek, könnyedebbé válnak a kezelést követően. Az erekbe ismét visszatér az élettel teli vérkeringés. Lépteinkben érzékelhetővé válik a frissesség érzése.
30‘ - 11.990.-


MÁTRA ÉRINTÉSE FRISSITŐ FEJMASSZÁZS
Segíti a letisztultabb gondolkodást. Erőteljesebb koncentrációt és jobb emlékezőképességet tesz lehetővé. A mély relaxáció kellemes élményéből megújult lelkesedéssel és kreativitással térünk vissza.
20‘ - 8.990.-


AVAR DELUXE TESTFESZESÍTŐ CSOMAG
Személyre szabott masszázstechnikák segítségével masszőreink célzottan dolgozzák át az izmokat, hogy azok feszesebbek és élettel telibbek legyenek. A csomag tartalmaz egy 50 perces testmasszázst, valamint egy 20 perces kollagénes arcmasszázst.
70’ – 24.990,-


AVAR PRÉMIUM PÁROS MASSZÁZSCSOMAG
Fedezzék fel közösen a teljes kikapcsolódás új szintjét a 30 perces privát finn szauna és jakuzzi élményével, valamint élvezzék az ajándék alkoholmentes koktéljukat, mely megkoronázza a kikapcsolódást! Masszőreink a 60 perces kakaóvajas masszázzsal enyhítik a stresszt, valamint a kakaóvajnak köszönhetően táplálják a bőrt.
1,5 ÓRA 2 FŐ RÉSZÉRE – 49.990,-


“ÉN IDŐM“ RELAX MASSZÁZS
Stresszmentes percek az Avar Hotelben. Engedje, hogy teste és lelke új, pozitív energiával töltődjön fel. A kikapcsolódást növényi alapú masszázsolajaink segítik.
30‘ - 11.990.-  / 60‘ - 18.990.-


„FRISSÜLJ FEL!“ VITALIZÁLÓ MASSZÁZS
Engedje át magát egy lazító, még is energiával feltöltő masszázsnak. A hétköznapok feszes tempója során az izmokban felhalmozódó feszültség kellemetlen érzését szünteti meg „Frissülj fel!“ masszázsunk.
30‘ - 11.990.- / 60‘ - 18.990.-


MENEDZSER MASSZÁZS
Napjainkban a munkahelyi problémák, a felelősségteljes döntések, a teljesítménykényszer okozta stressz sokszor a munka végeztével sem hagy bennünket nyugodni. A masszázsnak köszönhetően a test izmai elkezdenek lazulni, az izmokban lévő fájdalmak, feszültségek enyhülni, majd teljesen megszűnni. Ahogy a test fellélegzik és új erőre kap, úgy kap a szellem is friss lendületet, tiszta gondolatokat, új erőt.
20‘ - 8.990. -


JUNIOR MASSZÁZS
A kényeztetés nem csak a szülőknek jár. Junior masszázsunk, amellett, hogy stimulálja a keringési rendszert, csökkenti a feszültséget okozó hormonok szintjét, javítja az immunrendszer állapotát, közben a cél természetesen a relaxálás és a pihentető kikapcsolódás.
30‘ - 11.990.-


AVAR DELUXE KAKAÓVAJAS MASSZÁZS
Masszázsunk a kakaóvajban található E-vitaminnak köszönhetően táplálja és rugalmassá teszi a bőrt, gátolja a bőr öregedését, antioxidánsai megkötik a káros szabad gyököket. A bőrre való jótékony hatása mellett kiváló immunerősítő, sőt oldja, enyhíti a stresszt.
60‘ - 21.990.-


THERMO SPA MASSZÁZSÁGY
Az Avar Hotel****Superior újdonsága a Thermo Spa masszázságy, mely használat közben felemelkedik és a vendég a felmelegített vízágyon „lebeg”, miközben kád vize masszírozza a benne fekvőt. 
30' - 4.000,-