DE EN
Általános tudnivalók

Általános tudnivalók

KISZAKADNI A ZAJOS, NYÜZSGŐ HÉTKÖZNAPOKBÓL?

Budapesttől mindössze 85 kilométerre Gyöngyös-Mátrafüred festői településén található az Avar Hotel****Superior, mely 5 rendezvényteremmel (Bükkös, Tölgyes, Juhar, exkluzív VIP tárgyaló, előadó) várja konferenciára érkező Vendégeit. A termek sokszínűsége lehetővé teszi mind az elegáns, nagy létszámú gálavacsorákat mind a külön kávészüneti terekkel rendelkező szekciótermekben történő csoportmunkát.

BOWLING ÉS BORBÁR

A szakmai programok után bowling és borbárunk nyújt kitűnő helyszínt a kikapcsolódásra. Szállodánk kétpályás bowling-pályával rendelkezik, mindezek mellett a modern hang- és fénytechnikával felszerelt helyiségünk remek színtere az esti partyknak, ugyanis DJ pult, 100 négyzetméteres tánctér és csocsó asztal várja a szórakozni vágyókat.

A Mátrai Borvidék legkiválóbb borait Babiczki László borászatából hozzuk el Önöknek egy borkóstoló keretein belül.

CSAPATÉPÍTŐ PROGRAMOK

Szállodánk remek elhelyezkedése okán számos csapatépítő programra van lehetőség, például a szálloda mellett található High-Tech Sportok Bázisán.

Több túraútvonal is megtalálható a környéken, akár a Kékestetőre, akár Sástóra, ahol például az Oxygen Adrenalin Park is kiváló opció csapatépítő programok szervezésére. A szakmai programok befejeztével a kikapcsolódásban a disco fénytechnikával felszerelt és privát bárral rendelkező bowling terem is segíti vendégeinket a lazításban. Kertünkben szabadtéri programok megrendezésére is van lehetőség.

További információk és ajánlatkérésinfo@avarhotel.hu